Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Dostępność
dostępne
(6)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(2)
Wypożyczalnia Złotów
(2)
Wypożyczalnia Wągrowiec
(2)
Autor
Sikorski Zdzisław Edmund
(2)
Babicz-Zielińska Ewa
(1)
Cybulska Emilia Barbara
(1)
Suski Zbigniew Wacław
(1)
Sękowski Bolesław
(1)
Zagaja Stanisław
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
1990 - 1999
(1)
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
nieznany (po)
(2)
polski
(2)
Temat
Jajka
(2)
Konserwanty żywności
(2)
Leszczyna
(2)
Mleko
(2)
Orzech
(2)
Orzechy
(2)
Substancje dodatkowe do żywności
(2)
Witaminy
(2)
Żywność
(2)
Agrest
(1)
Alergia pokarmowa
(1)
Alkaloidy
(1)
Antocyjany
(1)
Aromaty spożywcze
(1)
Atopia
(1)
Azotany
(1)
Barwniki roślinne
(1)
Barwniki spożywcze
(1)
Chlorofil
(1)
Cholesterol
(1)
Dioksyny
(1)
Drzewa
(1)
Emulgatory
(1)
Flawony
(1)
Glikozydy
(1)
Glukozynolany
(1)
Hydroliza
(1)
Izotopy promieniotwórcze
(1)
Jakość produktu
(1)
Jeżyna
(1)
Karotenoidy
(1)
Krzewy jagodowe
(1)
Kumaryna
(1)
Lipidy
(1)
Malina
(1)
Masło
(1)
Miażdżyca
(1)
Mikotoksyny
(1)
Miód
(1)
Mięso
(1)
Motylkowe
(1)
Mutagenność
(1)
Nitrozoaminy
(1)
Nowotwór
(1)
Odżywianie
(1)
Osteoporoza
(1)
Otyłość
(1)
Pestycydy
(1)
Piroliza
(1)
Polifenole
(1)
Porzeczka
(1)
Poziomka
(1)
Przeciwutleniacze
(1)
Reakcje chemiczne
(1)
Ryby
(1)
Sadownictwo
(1)
Saponiny
(1)
Skorupiaki
(1)
Skrobie modyfikowane
(1)
Soja
(1)
Substancje rakotwórcze
(1)
Tanina
(1)
Toksykologia żywności
(1)
Toksyny i antytoksyny
(1)
Truskawka
(1)
Uzdatnianie wody
(1)
Warzywa
(1)
Woda
(1)
Włókna pokarmowe
(1)
Zapach
(1)
Zboże
(1)
Ziemniaki
(1)
Związki aromatyczne
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(2)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 34144 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 56181, 56183 (2 egz.)
Książka
W koszyku
W tomie 1 omówiono podstawowe wiadomości dotyczące m. in. rozwoju chemii żywności, budowy głównych surowców żywnościowych, a także szeroko pojętych funkcji, jakie w niej pełnią składniki mineralne, woda, barwniki, substancje zapachowe, polifenole, glikozydy, alkaloidy oraz różne dodatki do żywności.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 106550/T.1 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45125 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 106552/T.3 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45127 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej