Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(2)
Wypożyczalnia Złotów
(1)
Autor
Lisińska-Kuśnierz Małgorzata
(1)
Malinowska Ewa
(1)
Wiśniewska Małgorzata
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Opakowania
(2)
Bezpieczeństwo żywnościowe
(1)
Bioterroryzm
(1)
FMEA
(1)
GHP/GMP
(1)
HACCP
(1)
Jakość produktu
(1)
Konsumenci (ekon.)
(1)
Mleczarstwo
(1)
Normy ISO 22000
(1)
Normy ISO 9001
(1)
Ochrona środowiska
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Six Sigma
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Żywność
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Autorka podjęta w monografii trudny, ale bardzo ciekawy problem dotyczący społecznych aspektów opakowalnictwa. Dotychczasowe publikacje z zakresu opakowalnictwa obejmowały zagadnienia techniczne, zdrowotne, marketingowe, logistyczne i wiele innych, nie było natomiast opracowań o społecznym znaczeniu opakowań. [...] Zamysł podjęcia analizy i opisania problemu społecznych aspektów w opakowalnictwie to novum w literaturze krajowej, a w piśmiennictwie światowym problem ten przedstawiany jest tylko fragmentarycznie. [...] Nowe spojrzenie na opakowania przedstawione w recenzowanej książce umożliwia poznanie tej dziedziny wiedzy zupełnie z innej strony, między innymi trudnych zagadnień społecznych, i ukazuje całą złożoność problemów nowoczesnego opakowalnictwa. (z recenzji prof. dr. hab. inż. Hieronima Kubery
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104447 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104129 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 44378 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej