Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(1)
Wypożyczalnia Złotów
(1)
Autor
Babicz-Zielińska Ewa
(1)
Sikorski Zdzisław Edmund
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Alergia pokarmowa
(1)
Atopia
(1)
Azotany
(1)
Cholesterol
(1)
Dioksyny
(1)
Hydroliza
(1)
Izotopy promieniotwórcze
(1)
Jajka
(1)
Jakość produktu
(1)
Konserwanty żywności
(1)
Lipidy
(1)
Masło
(1)
Miażdżyca
(1)
Mikotoksyny
(1)
Mleko
(1)
Mutagenność
(1)
Nitrozoaminy
(1)
Nowotwór
(1)
Odżywianie
(1)
Orzechy
(1)
Osteoporoza
(1)
Otyłość
(1)
Pestycydy
(1)
Piroliza
(1)
Reakcje chemiczne
(1)
Ryby
(1)
Skorupiaki
(1)
Soja
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Substancje rakotwórcze
(1)
Toksykologia żywności
(1)
Toksyny i antytoksyny
(1)
Warzywa
(1)
Witaminy
(1)
Włókna pokarmowe
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 106552/T.3 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45127 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej