Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(2)
Forma i typ
Artykuły
(1)
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(1)
Wypożyczalnia Złotów
(1)
Autor
Babicz-Zielińska Ewa
(1)
Lewandowska-Wosik Anetta
(1)
Sikorski Zdzisław Edmund
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Odbiorca
Nauczyciele biologii
(1)
Temat
Mutagenność
(2)
Alergia pokarmowa
(1)
Atopia
(1)
Azotany
(1)
Cholesterol
(1)
Czynniki ryzyka (medycyna)
(1)
Dioksyny
(1)
Genetyka
(1)
Geny
(1)
Hydroliza
(1)
Izotopy promieniotwórcze
(1)
Jajka
(1)
Jakość produktu
(1)
Konserwanty żywności
(1)
Lipidy
(1)
Masło
(1)
Miażdżyca
(1)
Mikotoksyny
(1)
Mleko
(1)
Mutacje
(1)
Nitrozoaminy
(1)
Nowotwór
(1)
Odżywianie
(1)
Orzechy
(1)
Osteoporoza
(1)
Otyłość
(1)
Pestycydy
(1)
Piroliza
(1)
Reakcje chemiczne
(1)
Ryby
(1)
Skorupiaki
(1)
Soja
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Substancje rakotwórcze
(1)
Toksykologia żywności
(1)
Toksyny i antytoksyny
(1)
Warzywa
(1)
Witaminy
(1)
Włókna pokarmowe
(1)
Zmienność genetyczna
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Artykuł z czasopisma biologicznego
(1)
Artykuł z czasopisma fachowego
(1)
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Biologia
(1)
Edukacja i pedagogika
(1)
Tytuł czasopisma
Biologia w Szkole
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 106552/T.3 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45127 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej