Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Dostępność
dostępne
(5)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(2)
Wypożyczalnia Czarnków
(1)
Wypożyczalnia Trzcianka
(1)
Wypożyczalnia Złotów
(2)
Autor
Chwiłowicz Władysław
(1)
Cybulska Emilia Barbara
(1)
Gabryl Jadwiga
(1)
Giza Regina
(1)
Monikowski Kazimierz
(1)
Sikorski Zdzisław Edmund
(1)
Woyke Halina
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
1980 - 1989
(1)
1950 - 1959
(2)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
Motylkowe
(4)
Jajka
(2)
Mięso
(2)
Mleko
(2)
Warzywa
(2)
Żywność
(2)
Alkaloidy
(1)
Antocyjany
(1)
Aromaty spożywcze
(1)
Barwniki roślinne
(1)
Barwniki spożywcze
(1)
Chlorofil
(1)
Cukier
(1)
Emulgatory
(1)
Flawony
(1)
Glikozydy
(1)
Glukozynolany
(1)
Karotenoidy
(1)
Konserwanty żywności
(1)
Kumaryna
(1)
Miód
(1)
Orzechy
(1)
Owoce
(1)
Polifenole
(1)
Przeciwutleniacze
(1)
Saponiny
(1)
Skrobie modyfikowane
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Tanina
(1)
Uzdatnianie wody
(1)
Witaminy
(1)
Woda
(1)
Węglowodany
(1)
Zapach
(1)
Zboże
(1)
Ziemniaki
(1)
Związki aromatyczne
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(1)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Trzcianka
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 04022 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Warzywa strączkowe / Halina Woyke, Jadwiga Gabryl. - Wyd. 2 [popr.]. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1987. - 246, [2] s. : fot., 1 mapa, rys. ; 15 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 65522 (1 egz.)
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 24790 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 02872 (1 egz.)
Książka
W koszyku
W tomie 1 omówiono podstawowe wiadomości dotyczące m. in. rozwoju chemii żywności, budowy głównych surowców żywnościowych, a także szeroko pojętych funkcji, jakie w niej pełnią składniki mineralne, woda, barwniki, substancje zapachowe, polifenole, glikozydy, alkaloidy oraz różne dodatki do żywności.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 106550/T.1 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45125 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej