Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(3)
Forma i typ
Artykuły
(2)
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(1)
Wypożyczalnia Złotów
(1)
Autor
Babicz-Zielińska Ewa
(1)
Kowalska Beata
(1)
Kurek Joanna
(1)
Sikorski Zdzisław Edmund
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Odbiorca
Biolodzy
(1)
Lekarze specjaliści
(1)
Nauczyciele biologii
(1)
Nauczyciele chemii
(1)
Temat
Mikotoksyny
(3)
Toksykologia żywności
(2)
Alergia pokarmowa
(1)
Atopia
(1)
Azotany
(1)
Cholesterol
(1)
Dioksyny
(1)
Hydroliza
(1)
Izotopy promieniotwórcze
(1)
Jajka
(1)
Jakość produktu
(1)
Konserwanty żywności
(1)
Lipidy
(1)
Masło
(1)
Miażdżyca
(1)
Mleko
(1)
Mutagenność
(1)
Nitrozoaminy
(1)
Nowotwór
(1)
Odżywianie
(1)
Orzechy
(1)
Osteoporoza
(1)
Otyłość
(1)
Pestycydy
(1)
Piroliza
(1)
Reakcje chemiczne
(1)
Ryby
(1)
Skorupiaki
(1)
Soja
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Substancje rakotwórcze
(1)
Toksyczność
(1)
Toksyny i antytoksyny
(1)
Warzywa
(1)
Witaminy
(1)
Włókna pokarmowe
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Żywność
(1)
Temat: czas
2001-
(2)
Gatunek
Artykuł z czasopisma fachowego
(2)
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(2)
Artykuł z czasopisma biologicznego
(1)
Artykuł z czasopisma chemicznego
(1)
Artykuł z czasopisma przyrodniczego
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(1)
Edukacja i pedagogika
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Tytuł czasopisma
Biologia w Szkole
(1)
Chemia w Szkole
(1)
3 wyniki Filtruj
Artykuł
W koszyku
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 106552/T.3 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45127 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej