Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(10)
Forma i typ
Książki
(10)
Dostępność
dostępne
(11)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(3)
Wypożyczalnia Chodzież
(1)
Wypożyczalnia Czarnków
(1)
Wypożyczalnia Trzcianka
(2)
Wypożyczalnia Złotów
(1)
Wypożyczalnia Wągrowiec
(3)
Autor
Kopta Antonina
(3)
Łuszczki Barbara
(3)
Zalewski Stanisław
(2)
Falarz Aniela
(1)
Konarzewska Małgorzata
(1)
Mataczyńska Grażyna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(4)
1980 - 1989
(2)
1970 - 1979
(2)
Kraj wydania
Polska
(10)
Język
polski
(7)
nieznany (po)
(3)
Temat
Kucharstwo
(9)
Żywność
(5)
Gastronomia
(2)
Alkohol
(1)
Ciasta
(1)
Desery
(1)
Herbata
(1)
Jajka
(1)
Kanapki i przekąski
(1)
Kawa
(1)
Kelnerstwo
(1)
Kosmetyki
(1)
Kultura stołu
(1)
Mięso
(1)
Mleko
(1)
Napoje
(1)
Napoje alkoholowe
(1)
Napoje bezalkoholowe
(1)
Owoce
(1)
Pieczywo
(1)
Przyjęcia okolicznościowe
(1)
Sosy
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Tłuszcze jadalne
(1)
Warzywa
(1)
Wino
(1)
Zupy
(1)
Gatunek
Podręczniki dla szkół zawodowych
(1)
10 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Trzcianka
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 08535 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Gastronomia ; t. 2.)
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Omawia również zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj oraz przetworów zbożowych. Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 109512, 109511 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 24640 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Technologia gastronomiczna. Cz.2. - Warszawa : Rea, 1998. - 160 s. ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 57822 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Technologia gastronomiczna. Cz.1. - Warszawa : Rea, 1998. - 166 s. ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 57821 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Trzcianka
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 09839 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 69653, 69654, 69655 (3 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Chodzież
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45808 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 57823 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 102354 (1 egz.)
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31817, 32143 (2 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej