196202
Książka
W koszyku
Nauka o żywieniu człowieka, określająca wpływ pożywienia na organizm człowieka podczas całego jego życia, jest ważną dziedziną dynamicznie rozwijającej sie wiedzy z zakresu nauk przyrodniczych. Jets to nauka interdyscyplinarna, wykorzystująca wiedzę z zakresu: biologii, chemii, fizyki, fizjologii, medycyny, genetyki, ekonomii i wielu innych. Niniejsza publikacja stanowi kontynuację zbioru ćwiczeń pod redakcją Wojciecha Roszkowskiego "Podstawy nauki o żywieniu człowieka. przewodnik do ćwiczeń." Opracowanie przeznaczone jest przede wszystkim dla studentów i prowadzących zajęcia dydaktyczne. Tematy przedstawione w ćwiczeniach uzupełnają i rozszerzają materiał wyładowy, umożliwiają lepsze zrozumienie zagadneń i ułatwiają ich wykorzystanie w praktyce.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Piła
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 116397 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografie, netografie przy rozdziałach.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej